13-11-2013، 05:35 PM
نام علمی: Ogcocephalus nasutus
نام عمومی: Shortnose batfish (خفاش ماهی پوزه کوتاه)
خانواده: Ogcocephalidae
این ماهی نمونه ای معمولی از حدود 55 گونه مختلف یا بیشتر از خانواده خفاش ماهی هاست.
خفاش ماهی پوزه کوتاه / Shortnose batfish / Ogcocephalus nasutus
زیستگاه اصلی: این ماهی را می توان در آبهای عمیق و تاریک اقیانوس های اطلس، آرام و هند یافت.
وضعیت بدنی: سر بزرگ و دم کوچکی دارد. تقریبا" به شکل یک مثلث است. می توان گفت که بخاطر بدن تختش به سفره ماهیان شبیه است. باله های شکمی اش بزرگ و انعطاف پذیرند و روی ساق های بازومانندی قرار گرفته اند. پوزه اش نوک تیز و دهانش کوچک است و سطح بخش بالایی بدن را برآمدگی های کوچک، گرد و محکمی شبیه به آثار بیماری سل پوشانده است. بسیار آرام و به دشواری شنا می کند و با استفاده از باله های شکمی و مقعدی و به کمک دم، روی بستر دریا می خزد.
حداکثر اندازه: طول بدنش به 28 سانتیمتر می رسد.
وضعیت زندگی: در عمق 275 متری دریا زندگی می کند.
تغذیه: از ماهی ها، سخت پوستان، نرم تنان و کرم ها تغذیه می کند.
برگرفته:
ندا آریانیا / Wednesday 11 February 2009
نام عمومی: Shortnose batfish (خفاش ماهی پوزه کوتاه)
خانواده: Ogcocephalidae
این ماهی نمونه ای معمولی از حدود 55 گونه مختلف یا بیشتر از خانواده خفاش ماهی هاست.
خفاش ماهی پوزه کوتاه / Shortnose batfish / Ogcocephalus nasutus
زیستگاه اصلی: این ماهی را می توان در آبهای عمیق و تاریک اقیانوس های اطلس، آرام و هند یافت.
وضعیت بدنی: سر بزرگ و دم کوچکی دارد. تقریبا" به شکل یک مثلث است. می توان گفت که بخاطر بدن تختش به سفره ماهیان شبیه است. باله های شکمی اش بزرگ و انعطاف پذیرند و روی ساق های بازومانندی قرار گرفته اند. پوزه اش نوک تیز و دهانش کوچک است و سطح بخش بالایی بدن را برآمدگی های کوچک، گرد و محکمی شبیه به آثار بیماری سل پوشانده است. بسیار آرام و به دشواری شنا می کند و با استفاده از باله های شکمی و مقعدی و به کمک دم، روی بستر دریا می خزد.
حداکثر اندازه: طول بدنش به 28 سانتیمتر می رسد.
وضعیت زندگی: در عمق 275 متری دریا زندگی می کند.
تغذیه: از ماهی ها، سخت پوستان، نرم تنان و کرم ها تغذیه می کند.
برگرفته:
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ogcocephalus
http://www.fishbase.org/summary/3092
The Encyclopedia of Animals به کوشش علی فاطمیان
photo: chemistry.csudh.edu
ندا آریانیا / Wednesday 11 February 2009